HERPLAATSING van een BRITS KORTHAAR

Mocht u interesse hebben in het adopteren van een te herplaatsen Brits Korthaar, stuur dan een informatieve email, zie gewenste informatie hieronder.

Soms ontkomt een cattery er niet aan, het herplaatsen van een Brits korthaar poes of kater.

Er kunnen diverse (goede) redenen voor zijn en geen fokker zal makkelijk zijn geliefde huisgenoot herplaatsen. Toch kan het zo zijn dat een kat zich niet gelukkig voelt in een groep, misschien gepest wordt door andere katten... Soms zal een fokker een kitten lang aanhouden om de ontwikkeling te volgen en pas heel laat beslissen de betreffende kitten of kat te houden of niet.

Een gepassioneerde Brits Korthaar hobby fokker / cattery is begaan met het toekomstige leven van de herplaatser en kittens en willen van u graag informatie over:

- uit hoeveel leden de familie bestaat en de leeftijden van de gezinsleden

- de woonsituatie, mag de kat naar buiten, zijn er faciliteiten genoeg om de kat buiten in de tuin te beschermen tegen ongelukken, gevechten met buurtkatten en diefstal

- de werksituatie: hoe vaak zal de kat in het algemeen alleen zijn

- zijn er andere huisdieren in huis, zo ja welk soort, hoe veel en leeftijd. Bij andere al in huis wonende katten ook graag de karakterbeschrijving!

- u gaat enkele dagen weg of op vakantie. Welke voorzieningen treft u voor de kat?

britskorthaarkitten@gmail.com