VERLOSKUNDIGE HULP BIJ BEVALLING KAT

Je bent nog een onervaren fokker en wat onzeker aangaande de aankomende bevalling van je lieve poes? Iedere fokker kan zich deze periode nog goed herinneren. Het is mega spannend en als nieuwe fokker ken je ook vaak nog niemand die ervaring kan delen of een helpende hand kan rijken.

Stamboom katten hebben soms wat meer hulp nodig bij de bevalling en als beginner is het fijn als er iemand met ervaring mee kijkt of die helpende hand kan zijn. Woon je binnen een uur rijden van Zandvoort (NH) dan zou ik je kunnen assisteren bij de bevalling.

Ik (Monique) ben in 2014 begonnen met fokken van Brits Korthaar en vind dat ik genoeg ervaring heb opgedaan om een beginnend fokker op weg te helpen en te assisteren bij de bevalling. Mocht je interesse hebben in een assistente dan kun je mij een email sturen met daarin wat informatie over jezelf en de verwachte bevallingsdatum van de zwangere poes en zal een prijsopgave sturen voor mijn dienst.

BRITSKORTHAARKITTEN@GMAIL.COM

Dit email adres is niet voor de aanvraag van een kitten. Ik fok in totaal maar 3 nestjes per jaar en ik heb al families wachten op kittens. Het heeft dus geen zin om op dit moment een email te sturen voor deze aanvraag en ik zal deze emails dan ook niet beantwoorden.